dijous, 2 de juliol del 2009

FOC A SANT VINCENÇ DE CASTELLET

Ja tornem i aquesta setmana ja es 5que incendi que hi ha a la comarca del Bages,Un nou incendi forestal al Bages va obligar a desallotjar ahir a la tarda preventivament una vintena de treballadors que es trobaven a les naus del polígon industrial de Les Vives.
L'incendi es va declarar als voltants d'1/4 de 7 de la tarda al costat d'un camí asfaltat situat darrere del polígon Les Vives. Els Agents Rurals investigaven les causes del foc i no descartaven cap hipòtesi, des que hagués estat fortuït (per les deixalles de l'indret) o que ha-gués estat intencionat. Una altra possible causa que s'investigava era la negligència d'un conductor en llançar una cigarreta encesa. El que es descartava del tot era que el foc hagués estat causat accidentalment per màquines agrícoles.
Els Bombers van controlar l'incendi poc després de les 7 de la tarda. Davant la possibilitat que s'acostessin a unes naus industrials del polígon, els Mossos d'Esquadra van fer desallotjar preventivament la vintena de treballadors que encara hi quedaven.